23 november 2006

Budget, budget, budget...

De senaste dagarna har jag grävt ned mig i Uppsala kommuns budgetförslag för 2007-2010.

Under tiden har UNT ringt och tjatat på mig om vilka frågor vi tänker ta upp på mötet. Artikeln som blev följden fick m-ledamoten Karolin Johansson att gå i taket: Oseriöst Larsson! utropar hon. Bättre kan du!

Javisst kan jag det! Naturligtvis kommer vi att lägga en del förslag i fullmäktige på måndag (jag har faktiskt precis skrivit ned lite ändringar som blev följden av vårt lilla gruppmöte i afton). Det sade jag också till journalisten som ringde mig igår, men som artikeln är skriven kan man onekligen tro att vi inte tänker lägga något förslag alls. Jag håller med om att man bör lägga egna förslag även om de säkerligen blir nedröstade med buller och bång.

Fast det är klart, även om du hade vetat det, Karolin, så hade du säkert hittat nåt annat att kritisera. Eller hur? :-)

Den här gången blir det ett rätt kortfattat förslag. Min målsättning är att vi ska kunna lägga fram en helt egen budget som åtminstone är lika bra som miljöpartiets 2009.

6 kommentarer:

Erik Almqvist sa...

Min målsättning är att vi ska kunna lägga fram en helt egen budget som åtminstone är lika bra som miljöpartiets 2009.
Humor :)

Anonym sa...

Ganska förståeligt om ni inte har ett lika omfattande budgetförslag som miljöpartiet vid årets möte. Man ser till att inte ta er på allvar, men samtidigt är kraven höga att ni ska kunna producera lika mycket som de etablerade partierna. Dubbelbestraffning...

Humle och Dumle sa...

Stå på dig! Och bra jobbat. Du utgör förtruppen!
MVH H

Anonym sa...

Dags å uppdatera jocke! :)

Anonym sa...

Tjena slöfock.

När ska du uppdatera din blogg då?

Mvh

Joakim Larsson sa...

Ja, jag har varit slö (och lite sjuk). Meeeen, nu är det uppdaterat!