07 februari 2009

Larv!

Det har varit kravaller i Rosengård. I flera dagar faktiskt. De problem som har varit kända för oss sverigedemokrater men som har tigits ihjäl på många andra håll kokade över under hösten och våldet på gatorna blev helt öppet för alla. Efter ett par dagars upplopp lugnade det hela ned sig något och rättegången har nu kommit. Lyckligtvis hade polisen haft med sig filmkameran så att man faktiskt (eventuellt) nu skall kunna döma några missdådare.

Vad fokuserar media ? Jo, hör och häpna, polisen har uttryckt ilska och irritation över de personer som ägnar sig åt gatuupplopp och faktiskt svurit lite över dem i polisbilen!

Skandal!

Jag kan bara hoppas att det absurda i situationen är uppenbart för folk i gemen. Ärligt talat, vad är det största problemet? Kravaller på gatorna i en av Sveriges största städer eller att polisen svär i bilen över dessa brottslingar?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Joakim, vi lever numera i upp och nedvända världen i alla fall i landet Sverige. Håller med dig helt och hållet i det du skriver.

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka, sluta försvinna sådär från oss :P

Självklart fokuseras det på polisernas "rasism", der är problemet, inte odågorna som kravallar på malmös gator, samma sak med personrånen, problemet ligger främst i att det kan skapa "rasism" enligt många pk-bedömare.