22 maj 2006

Ohöljt skryt

OK, idag har jag fler träffar på Bloggtoppen än Jimmie Åkesson. Plats 26 bland politikbloggarna för tillfället. Inte illa för en marginaliserad minoritet. :-)

10 kommentarer:

Pilotbrillor sa...

Good for you!

Anonym sa...

Min röst hade du fått om du kandiderat för partiledare!

Göran.

Joakim Larsson sa...

Tack, Göran. Mycket vänligt av dig att visa sådant förtroende.

Det viktiga är dock att vi alla sluter upp bakom Jimmie nu. Det är ett tungt arbete att leda ett såpass bångstyrigt parti som SD, i synnerhet under ett valår. Visst kan även jag ha en del synpunkter på strategi och sådant, men nu gäller det att sluta leden och arbeta tillsammans för ett bättre Sverige.

Pilotbrillor sa...

Ni verkar ju i alla fall ha god ekonomi av reportaget på svt att döma...

Anonym sa...

Ok,visste inte att du måste godkänna komentarerna! Skippa mitt föregående inlägg om pilottbrillor om det känns olustigt för dig men kan du inte skita i att godkänna hennes kommentarer,hon är ju uppenbarligen bara ute efter att hacka på dig. Dessutom är ju detta "utanför skolan" känns osunt (av henne!) att hålla på och hänga på din blogg och snoka. Aja stå på dig.

Pilotbrillor sa...

Till "anonymous":

Jag tycker snarare att det känns "osunt" att ha en sån här diskussion i skolan. Jag tror nog att Jocke har så pass mycket stake att han inte tar bort mina kommentarer för att underlätta för sig själv! Dessutom tror jag att han är medveten om att han har möjlighet att inte godkänna mina kommentarer utan att du berättar det för honom, men jag kanske har fel...

Erik E sa...

Pilotbrillor, SD:s valfond är uppbyggd av sympatisörer som skänkt av sina egna (i mitt fall begränsade) medel för att de tror att den politik som SD förespråkar är förnuftig för Sverige. SD får också mer pengar än tidigare från staten genom partiets framgångar i förra valet. Detta är ändå bara småsmulor mot vad de större partierna får, så några rättvisa förutsättningar råder knappast.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Victor sa...

Riksdagens minsta parti Miljöpartiet får 18.000.000 kr i partistöd - per år, Sverigdemokraterna 0 kr. De 7 miljonerna SD har (målsättning) är till stor del upplånade.

Anonym sa...

Hej, jag är en elev till Jocke och jag tycker han är en jätte bra lärare (till och med bättre än [deleted by blog owner], tyvär pilotbrillor)
Jag tycker att det är synd att du ska få så mycket dålig kritik. Desuttom är det "omogen" kritik som endast riktas mot dig som person inte som lärare. Du har ALDRIG uttalat dig om dina politiska åsikter på lektionerna, medan de finns en lärare som pilotbrillor tycker om gör det. Men bara för at hon tycker om honom bryr hon sig. Om du någon gång får en chef som har "rasistiska" kommenatarer ska du då försöka få honom avskedad?

MVH
Eleven

[Kommentar: ovanstående kom in för en vecka sen. Jag har raderat lite namnuppgifter.]