31 maj 2006

Något om debattkommentarer

Nu droppar det in ganska många kommentarer från olika håll och jag kanske bör nämna hur jag bedömer dem.

Det är OK att framföra åsikter om mig, mina åsikter eller att säga emot någon annan kommentator.

Det är inte OK att posta personliga detaljer om elever eller lärare på skolan. Inte heller är det OK med direkta förolämpningar.

Jag ska ta en titt på de kommentarer som redan har kommit in och se vad jag kan behöva radera.

5 kommentarer:

Robsten sa...

Se till och håll rent för fan, du kan åka dit på det folk skriver i kommentarer. Låter du någon stå oemtsagd som vräker ur sig saker så kan väl du till slut tillskrivas åsikterna, du och andra blir lidande. Så har vi PUL, det skall till mycket innan man bryter mot den lagen förstårs.
Man bör dock inte göra som Jinge, etta på bloggtoppen konstigt nog, filtrera kommentarer som uppfyller all möjlig nätetikett.

Anonym sa...

Jag skrev kommentaren om den förre läraren på h-skolan och att han mer eller mindre var öppet kommunist. Detta inlägg var ju egentligen riktat till pilotbrillor även om jag tycker att det skulle vara kul om många såg det.. Jaja du kan radera/skriva om mitt meddelande hur mycket det vill.

Robert sa...

Hej, Joakim. Vilka är de avgörande skillnaderna mellan nationaldemokraterna och Sverigedemokraterna skulle du vilja säga? Jag har förstått att nationaldemokraterna är en radikalare variant och att en del personer lämnat eller uteslutits från SD för att senare hamna i ND. Vad har man gjort för att uteslutas från SD?
Mvh Robert

Anonym sa...

Ser att du har en del blogglänkar som skånefästet nog inte uppskattar. Akta så att du inte blir utesluten :-( Jimmie och Weine tillhör nog inte deras favoriter

Anonym sa...

Nej men det är nog många som inte ser "skånefästet" som favoriter heller.