20 oktober 2009

Åkessons artikel

Jösses vilket liv det blev!

Åkessons debattartikel i Aftonbladet verkar ha gett hela etablissemanget kollektiv hjärnblödning. AB verkar visst ha tappat koncepterna fullkomligt och lanserar idag kritik mot Åkessons artikel som "bevis" för att han har fel. Nåväl, Aftonbladet, ingenting blir sant eller falskt bara för att ni vill det. Pressekretariatet har källor på Åkessons påståenden och det ska bli intressant att se om någon media nappar på det.

Själv tycker jag att det är glädjande att Åkesson talar klarspråk om partiets politik. Vår kritik mot islam bottnar i mer än att det är fult med moskéer som det ibland framställs i media. Visst är kritiken just nu massiv, men det är de positiva reaktionerna också. Jag har inte varit med om att såhär många har ringt på vårt lokala nummer på länge. Jag tippar att vi tjänar på det här.

2 kommentarer:

Olof sa...

Jo, visst är paniken kring Åkessons artikel löjlig. Det tycker nog alla vettiga människor. Jag skall passa på att tipsa om en läsvärd artikel som bemöter kritiken mot Åkessons artikel på ett bra sätt:

http://solguru.motpol.nu/?p=281

Sofie sa...

Jag tycker tvärtom jag...jag är så otroligt besviken över det här så jag inte vet vad jag ska säga ens.